Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

PRM Suceava adună semnături pentru candidatura lui Vadim la prezidenţiale

PRM Suceava a declanşat campania de strângere de semnături necesare înscrierii candidaturii la alegerile prezidenţiale a lui Corneliu Vadim Tudor. Preşedintele organizaţiei judeţene a PRM Suceava, Saveta Ionesi, susţine că din cele 200.000 de semnături câte trebuie să aibă Vadim pentru intrarea în competiţie la fotoliul de la Cotroceni, 10.000 trebuie să plece din Suceava.
„Adunăm semnături pentru înscrierea candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor la alegerile prezidenţiale. Avem nevoie de 200.000 şi timp mai e suficient pentru ca să încheiem cu succes această activitate. În judetul Suceava, încercăm şi să reorganizăm organizaţiile din teritoriu. Mai avem încă de lucru până se va clarifica în totalitate şi problema sediului pentru că încă nu am intrat în el. Avem două noi organizaţii, la Mănăstirea Humorului și Preuteşti, iar la Dolhasca avem un nou preşedinte, avem desemnate persoane care se ocupă de strângerea de semnături”, a mai declarat Saveta Ionesi, liderul P.R.M. Suceava.

Lista cu semnături ar urma să fie finalizată la sfârşitul acestei luni pentru a fi prezentată  la conducerea centrală a  PRM.

Ionesi susţine că pe 6 septembrie este programată, la Bucureşti, Conferinţa Naţională a PRM, organizaţia judeţeană urmând a fi reprezentată de 15 persoane.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*