Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Minor reţinut pentru furturi şi tâlhării. Îi coordona pe Râpă, Cuţitaru, Oltean şi Bozomală

Un minor, de14 ani, din Şcheia, a fost reţinut, joi dimineaţă, de poliţişti şi a fost introdus în arestul IPJ în cadrul acţiunii de amploare declanşată de poliţiştii suceveni la nivel de judeţ  la care au participat aproximativ 100 de poliţişti.

Minorul a fost reţinut pentru 12 ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile.  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu,  nu acţiona singur ci alături de alţi patru minori infractori, toţi de etnie romă, din Şcheia . Ei au început încă de anul trecut să comită furturi şi tâlhării.

Ceilalţi minori infractori, care au doar 13 ani fiecare, sunt cunoscuţi sub numele de  Rîpă, Cuţitaru, Oltean, şi Bozomală. Minorul de 14 ani are discernământ asupra faptelor şi va ajunge, cel mai probabil, după gratii 15 zile.  Oamenii legii l-au identificat pe minor încă de câteva luni, însă nu l-au ridicat întrucat nu avea 14 ani impliniţi, iar până la această vârstă copiii nu răspund penală.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*