Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO Aproape 160.000 de ţigări de contrabandă ascunse într-un autoturism din Suceava transportat pe platformă

Poliţiştii din Bacău au ridicat 157.800 de ţigarete de contrabandă care erau ascunse într-un autoturism transportat pe o platformă. Proprietarul autoturismului a fost reţinut. Miercuri, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, în Bacău, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 27 de ani, din Bucureşti.
Pe platforma autoutilitarei bărbatul transporta un autoturism înmatriculat în judeţul Suceava, al cărui proprietar este un bărbat de 44 de ani.
În urma controlului, poliţiştii au găsit în autoturismul de pe platformă 157.800 de ţigarete, cu timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.
Cercetările au fost preluate de către poliţiştii de investigare a fraudelor, care au ridicat ţigaretele în vederea confiscării.
Poliţiştiil l-au reţinut pe proprietarul autoturismului pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, peste limita prevăzută de lege, urmând a-l prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de a se dispune controlul judiciar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*