Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Tânăr prins la Rădăuţi beat, la volanul unei maşini furate

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a identificat și oprit pe strada Tolocii din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 28 ani, din oraşul Vişeul de Sus, judeţul Maramureş.

Conducătorul auto a declarat, marţi, polițiștilor faptul că nu are nici un document asupra sa, că autoturismul aparține unei rude, iar el nu posedă permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul avea modificări ale seriilor de identificare.

În urma cooperării cu Poliția orașului Vișeul de Sus, a rezultat faptul că autoturismul a fost sustras în noaptea de luni spre marţi, în jurul orelor 22.00, din curtea unui service auto de pe raza orașului Vișeul de Sus, fiind înregistrat dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Potrivit IPJ Suceava, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Rădăuți în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*