Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Cântăreţul sucevean Alexandru Recolciuc va fi din nou tătic

Interpretul de muzica populara, Alexandru Recolciuc,   va fi, peste  o luna de zile, din nou tatic. Sotia sa, Mihaela,  este din nou insarcinata. Artistul popular are un baietel, in varsta de doi ani si jumatate, insa vestea ca Mihaela ii va aduce pe lume din nou un bebelus i-a umplut sufletul de bucurie.
Nu vrem sa stim ce va fi, baietel sau fetita, pentru ca noi iubim in general copiii. Sotia nu a facut un ecograf in mod special pentru a afla si de aceea orice copilas adus pe lume este o binecuvantare. Avem un baietel care are nevoie de un fratior sau o surioara”, ne-a declarat Recolciuc.
Mihaela este, la randul ei, mandra ca va fi din nou mamica.
Interpretul sucevean cu o voce de neconfundat, Alexandru Recolciuc, s-a născut în satul Plăvălari, comuna Udeşti, judeţul Suceava.
Interpretul provine dintr-un sat de oameni gospodari care trăiesc în spiritul tradiţiilor populare.
Are două surori, pe care le-a ocrotit şi iubit toată viaţa lui. Mergea adesea trimis de părinţi cu vacile şi se juca cu băieţii de vârsta lui în mijlocul naturi. Alexandru este căsătorit cu Mihaela din comuna Rădăşeni. A cunoscut-o la o cântare de-a sa, unde aceasta i-a oferit un buchet de flori. Atunci i-a cerut şi numărul de telefon. O vedea foarte rar, o dată pe lună, timp de 6 ani, până s-au căsătorit. Nunta a avut loc la Conacul Domnesc din Suceava. Au avut peste 400 de invitaţi. Naşi le-a fost Liliana şi Nelu Mincă (Liliana Mincă este fosta şefă a Loteriei Române). Cheltuiala nunţii a fost de peste 20.000 de euro. Margareta Clipa şi Angela Rusu au fost cele care au cântat şi încântat invitaţii.
Din 2005 , până la naşterea copilului, a făcut Crăciunul în fiecare an la Tel Aviv. Il atrage foarte tare Orientul, de aceea merge des şi la mormântul sfânt al lui Iisus. Însă, în anul 2006 a avut o întamplare stranie, unde a fost speriat de moarte, fiindcă în aeroportul din Tel Aviv a fost arestat.
A stat o noapte în prezenţa autorităţile dotate cu puşti, fără să i se dea vreo explicaţie. Ulterior, a aflat că aceştia căutau un mafiot care semăna identic cu el. Preotul Daniel care are parohia în Ierusalim, la Biserica „Sf. Gheorghe” a venit cu un avocat şi aşa l-au scos de acolo, făcând dovada că era clar o confuzie.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*