Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Condamnat la închisoare pentru că şi-a înjunghiat şeful, un consilier local sucevean

Un botoşănean de 27 de ani a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Suceava pentru că, într-un moment de furie, l-a înjunghiat pe şeful său, un consilier local din Milişăuţi, judeţul Suceava. Botoşăneanul, Constantin Harcotă, este în prezent în stare de arest preventiv în Penitenciarul Botoşani.

El a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, dar având în vedere că această faptă a sa a fost comisă în termenul de încercare a suspendării condiţionate la executării pedepsei de un an şi două luni de închisoare pentru complicitate la furt, acum Constantin Harcotă va trebui să stea şase ani după gratii.

În plus, el va trebui să achite 2.869,84 lei Spitalului Municipal „Sfinţii Doctori Cosma şi Damian” din Rădăuţi, reprezentând cheltuielile de spitalizare a şefului său, consilierul local din Milişăuţi, Constantin Avram, de 52 de ani, dar şi 2.000 de lei reprezentând cheltuieli judiciare. Sentinţa nu este definitivă.

Vă reamintim că pe 11 mai 2014, botoşăneanul Constantin Harcotă, beat fiind, s-a certat cu şeful său, Constantin Avram, care l-a criticat că a băut prea mult şi nu şi-a făcut treaba, respectiv nu a hrănit peştii de la păstrăvăria la care lucra. Harcotă a pus mâna pe un briceag şu l-a înjunghiat pe şeful său în abdomen.

Din fericire, Avram a supravieţuit, dar medicii au stabilit că viaţa i-a fost pusă în pericol. Deşi a fost înjunghiat, şeful botoşăneanului nu a vrut să-l reclame la Poliţie, susţinând că totul a fost un accident, dar Spitalul a anunţat Poliţia, iar legea nu l-a iertat pe Constantin Harcotă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Botoşănean condamnat la închisoare pentru că şi-a înjunghiat şeful, un consilier local sucevean | MoldovaNews.ro
  2. Botoşănean condamnat la închisoare pentru că şi-a înjunghiat şeful. Bărbatul îl certase că nu-şi face treaba | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*