Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Opt şoferi au rămas fără permise de conducere din cauza vitezei

Din analizele realizate la nivelul Serviciului Rutier a reieşit faptul că viteza excesivă constituie principala cauză generatoare de accidente rutiere grave.

Joi, Serviciul Rutier Suceava, în colaborare cu Serviciul Rutier Bistriţa-Năsăud, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă a celor două judeţe,  având drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză pe DN 17, ocazie cu care polițiștii suceveni au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.560 lei, din care 69 pentru nerespectarea regimului legal de viteză; au reţinut 11 permise de conducere, din care, 8 pentru viteză;

Tot în cadrul acţiunii au fost retrase  3 certificate de înmatriculare;

Exemple:

Un tânăr de 28 ani din județul Iaşi,  a condus autoturismul pe DN 17, în localitatea Iacobeni cu viteza de 112 km/h (+62 km/h), în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat de 50 ani din comuna Iacobeni, a condus  autoturismul, pe DN 17, localitatea Argestru cu viteza de 102 km/h (+52 km/h), în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*