Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Femeie ţepuită cu 26.000 de lei prin metoda Accidentul

telefon fixJoi seară,  Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de o femeie de 62 ani, localnică,  despre faptul că în ziua de mierccuri  o persoană necunoscută a înșelat-o cu suma de 26.000 lei, prin metoda ,, accidentul’’.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri seară, victima se afla la domiciliu, moment în care, a primit un apel pe telefonul fix de la o persoană care s-a recomandat  ca fiind avocat  și care i-a comunicat faptul că fiul ei, a avut un accident în municipiul Suceava, soldat cu o victimă și pagube materiale și este necesară suma de 26.000 lei, pentru victimă și plata unui stâlp de electricitate distrus.

Persoana care s-a recomandat ca fiind avocat i-a precizat victimei că urmează să vină o persoană în municipiul  Fălticeni, pentru a primi suma de 26.000 lei.

Astfel, după ce a ridicat o diferență de bani de la unitate bancară din municipiul Fălticeni, victima s-a întâlnit cu persoana trimisă de avocat pe o stradă din localitate și i-a înmânat suma de 26.000 lei, ulterior victima a aflat faptul că fiul său nu a fost implicat în nici un accident rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  înșelăciune.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*