Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Bărbat înşelat de 1.200 de lei. Infractorii l-au ţepuit cu şerveţele şi un săpun

Un bărbat de 79 de ani din Câmpulung  Moldovenesc a fost ţepuit de doi indivizi, un bărbat şi o femeie, cu 1.200 de lei. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că miercuri, în jurul orei 11:00,  în timp ce victima se deplasa pe raza localității, a fost abordat de o femeie și un bărbat care se deplasau cu un autoturism  și care căutau spitalul, deoarece aveau o cunoştinţă ce trebuie operată.

Bărbatul s-a urcat în autoturism şi în timp ce se deplasa spre spital, femeia  l-a întrebat dacă poate să-i lase un computer acasă pentru câteva ore, acesta fiind de acord.

Când au ajuns la domiciliul reclamantului, cele două persoane i-au solicitat o sumă de bani, motivând că  sunt din altă țară şi nu au bani româneşti pentru a plăti operaţia. Victima le-a dat suma de 1.200 lei, iar cele două persoane au lăsat o borsetă în care au arătat că au suma de 3.500 de dolari, pe care o vor ridica la întoarcere.

A doua zi, văzând că cele 2 persoane nu au venit după borsetă, victima a deschis-o  observând că în interior sunt 2 pachete de şerveţele şi un săpun.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*