Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Hoţ care a spart mai multe locuinţe din Suceava, prins de poliţişti cu ajutorul unei femei de 45 de ani

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost prins de poliţiştii suceveni, după ce a dat mai multe spargeri în locuinţe din municipiul Suceava, cu ajutorul unei femei de 45 de ani. Miercuri seară, un echipaj din cadrul Secţiei de poliţie Burdujeni, în timp ce patrula pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, a fost sesizat de femeia de 45 ani, din localitate, despre faptul că a văzut doi tineri, autorii furtului din locuința sa, comis în cursul zilei.

Întrucât tinerii au fugit, polițiștii au trecut la urmărirea acestora, reușindu-se prinderea unuia dintre aceştia, identificat ca fiind un tânăr de 18 ani, din oraşul Dolhasca.

Femeia le-a spus poliţiştilor că în timp ce se afla la televizor a auzit că cineva a intrat în casă. Când şi-a dat seama că nu e vorba despre soţul sau fiul său a mers să vadă cine e. Doi tineri necunoscuţi i-au pătruns în locuință, pe ușa de acces neasigurată și i-au sustras o poșetă din hol, iar în momentul când autorii au ieșit din imobil, femeia i-a observat și le-a reținut semnalmentele. A început să fugă după ei şi să strige după ajutor, iar pe strada Gheorghe Doja hoţul a fost prins de poliţişti.

Totodată femeia a precizat că poșeta sustrasă a recuperat-o de pe casa scării unde locuiește, fiind abandonată de suspecți, cu toate bunurile din interior.

Tânărul de 18 ani recunoscut că a furat din locuinţa sucevencei, dar şi faptul că împreună cu un minor de 17 ani, tot din orașul Dolhasca, a comis și alte furturi din locuințe de pe raza cartierului Burdujeni, în aceeași zi.

În baza probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând să se dispună procedural”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*