Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şofer reţinut după ce a urcat la volan fără permis, beat criţă şi a provocat un accident

Şoferul de 56 de ani care a provocat, marţi, un accident rutier pe strada Miriştei din municipiul Vatra Dornei a fost reţinut de poliţişti. Romel L. avea o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării în baza de date au constatat că nu posedă permis de conducere auto. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Joi, având în vedere infracțiunile  comise de către Romel L., marţi, dar şi faptul că de la începutul anului a mai fost cercetat în 3 dosare penale, pentru fapte similare pe linie de poliţie rutieră și motivat de faptul că a ignorat măsurile dispuse până în prezent, s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore  a inculpatului, fiind prezentat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra-Dornei și-a însușit propunerea organelor de poliţie,   urmând ca inculpatul să fie prezentat  Judecătoriei Vatra Dornei  cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii a 6 infracțiuni la regimul circulației.

În anul 2013, Romel L. a mai fost cercetat pentru comiterea a 3 infracțiuni la regimul circulației (conducere fără permis, refuz de recoltare probe biologice și părăsirea locului accidentului) dosar ce a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra-Dornei la 10 ianuarie 2014 cu propunere de trimitere în judecată .

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*