Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Accident mortal! Microbuz plin cu pasageri răsturnat la Poiana Stampei

Grav accident de circulaţie, miercuri după-amiază, la ieşire din localitatea Poiana Stampei, pe DN 17 care leagă Bistrița de Suceva, în Pasul Tihuța. Un microbuz Peugeot, înmatriculat în Franţa, s-a răsturnat într-o curbă. În microbuz se aflau cetăţeni din Cernăuţi care se întorceau din vacanţă acasă.

Din primele verificări, se pare că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, şoseaua fiind udă. Şoferul microbuzului, de 52 de ani, a rămas încarcerat, dar a fost scos de pompieri şi a fost dus la Spitalul din Vatra Dornei, unde a decedat. Şase pasageri au fost răniţi, trei sunt în stare gravă şi vor fi direcţionaţi către clinici de specialitate din Cluj Napoca sau Târgu Mureş. Elicopterul SMURD nu a putut interveni în acest caz din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Autorităţile din Suceava au cerut sprijin de la Bistriţa. Două echipaje de prim ajutor de la Bistriţa şi Prundu Bârgăului şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD au plecat spre Poiana Ştampei pentru a-şi ajuta colegii din Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*