Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Mesaje sataniste și păpușă spânzurată în noul skatepark al Sucevei

Nici bine nu a fost inaugurat că skate-park-ul din Suceava a și fost vandalizat. S-a întâmplat ieri ziua în amiaza mare. Vandalii au desenat cruci întoarsă și mesaje sataniste și rasiste pe ziduri. Unele dintre cuvintele au fost scrise greșit în limba engleză.

„Sunt și analfabeți. Dacă vroiau să înjure măcar ar fi trebuit să se documenteze în prealabil”, ne-a spus un puști care a venit în parc pentru a se plimba cu rolele.

Pentru ca tabloul să fie complet, vandalii au spânzurat chiar și o păpușă de ramura unui copac. Unul dintre vandali a fost prins în flagrant de practicanții sporturilor extreme, care și-au dorit investiția realizată de Primăria Suceava. Situația ar fi fost extrem de îngrijorătoare dacă autorii au conștientizat ce au făcut. Unul dintre vandali a fost prins în flagrant. Puștiul are doar 11 ani și este elv în clasa a III-a.

„Copiii aceștia scriu foarte urât. Ar trebui să le anunțăm învățătoarea”, a glumit Ovidiu Grămesc, un tânăr care s-a implicat activ în dezvoltarea proiectului skate-parck-ului. Nu se știe dacă învățătoarea micului vandal va afla vreodată despre acest incident, însă părinții copilului au fost puși deja la plată. Ei au cumpărat var, iar skter-ii din parc și-au luat angajamentul să văruiască pereții vanmdalizați.

Sursa: ziarulevenimentul.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*