Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă îl acuză pe primarul Sucevei de neglijenţă

Preşedintele filialei sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, susţine că edilul Sucevei, Ion Lungu, nu se îngrijeşte de curăţenia mai multor zone ale Sucevei. El a făcut referire la zona fostului Orăşel al Copiilor, Parcul Şipote şi Cetăţii.

Când mergi la frumosul Târg al meşterilor populari, cu alte cuvinte în Cetatea de Scaun, pe jos, vei râmâne şocat de modul cum arată spaţiile verzi din zona care leagă fostul Orăşel al Copiilor şi Cetatea de Scaun. Urzicile au crescut la o înălţime de peste 1 m, au şi invadat frumosul drum vechi de peste 35 de ani, iar totul din jur se năruie, cu alte cuvinte primăria municipiului Suceava a lăsat acestă zonă de izbelişte în totalitate”, susţine Acibotăriţă.

Potrivit acestuia, „este o discrepanţă enormă între cei care s-au ocupat de organizarea Târgului meşterilor populari şi cei care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi pe unde se face accesul la târg”.

Se preconizează cumva vreo afacere imobiliară sau pur şi simplu neglijenţă din partea celui care conduce primăria municipiului Suceava?”, se întreabă Acibotăriţă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*