Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Incredibil! O puştoaică de 16 ani, lăsată să conducă o maşină

O puştoaică de 16 ani din judeţul Suceava a fost prinsă de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal. S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă în comuna Horodnic de Sus.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism, iar după aproximativ cinci metri, s-a observat cum conducătorul auto a trecut printre scaunele dintre șofer și pasager, pe bancheta din spate, iar de pe locul pasagerului din fața, dreapta, o persoană de sex masculin s-a mutat la volan, moment în care autoturismul a oprit pe partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Rădăuţi, iar persoana de pe bancheta din spate era o minoră de 16 ani, din localitate, persoană care nu posedă permis de conducere. Cu ocazia cercetărilor cele două persoane au declarat faptul că minora a condus autoturismul încredințat de tânăr, iar la vederea poliției, aceștia s-au schimbat la volan.

În cauză se efectuează cercetări față de minoră pentru comiterea infracțiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, iar față de tânărul de 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”încredințare a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*