Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Una dintre victimele accidentului de la Horodnic a decedat

Una dintre victimele accidentului rutier produs acum două zile pe raza localităţii Horodnic de Jos a decedat. O femeie de 78 de ani, care se afla pe bancheta din spate a unui autoturism Dacia, care a fost implicat în accident, a decedat la spital.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, la orele amiezii, pe DN 2H. O şoferiţă, de 47 de ani, din Horodnic de Jos, în timp ce conducea o Dacia Papuc pe direcţia Rădăuţi – Gălăneşti, a virat la stânga spre localitatea Horodnic de Jos, fără să semnalizeze şi a fost lovită din spate de autoturismul Audi, înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr în vârstă  de 23 de ani, din comuna Straja.

Ca urmare a impactului, autoturismul Dacia a fost aruncat pe un câmp. Din accident a rezultat rănirea gravă a unei pasagere aflate pe bancheta din spate a Daciei şi rănirea pasagerei din dreapta şi a şoferitei autoturismului.

Femeia grav rănită  a fost descarcerată dintre fiarele maşinii  de pompieri şi transportată la  UPU de la Spitalul Judeţean Suceava, însă a murit la spital.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*