Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Grav accident la Horodnic de Jos. Trei persoane au fost rănite!

Accident de circulaţie cu trei răniţi, vineri, la Horodnic de Jos. O femeie, în vârstă de 78 de ani, a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, iar alte două s-au ales cu leziuni,  după ce două maşini s-au izbit violent într-o intersecţie.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, la orele amiezii, pe DN 2H. O şoferiţă, de 47 de ani, din Horodnic de Jos, în timp ce conducea o Dacia Papuc pe direcţia Rădăuţi – Gălăneşti, a virat la stânga spre localitatea Horodnic de Jos, fără să semnalizeze şi a fost lovită din spate de autoturismul Audi, înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr în vârstă  de 23 de ani, din comuna Straja.

Ca urmare a impactului, autoturismul Dacia a fost aruncat pe un câmp. Din accident a rezultat rănirea gravă a unei pasagere aflate pe bancheta din spate a Daciei şi rănirea pasagerei din dreapta şi a şoferitei autoturismului.

Femeia grav rănită  a fost descarcerată dintre fiarele maşinii  de pompieri şi transportată la  UPU de la Spitalul Judeţean Suceava. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele  în care s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*