Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Sucevean reţinut la Vâlcea pentru contrabandă cu ţigări

Peste 7.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost ridicate, în vederea confiscării, de polițiștii din Vâlcea, de la patru bărbați din Suceava. Poliţiştii Postului de Poliţie Câineni şi de la Poliţia oraşului Brezoi au prins în flagrant, într-o parcare de pe Drumul Național 7, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani, toți din județul Suceava, care ar fi transferat ţigări, între două autoturisme înmatriculate în Bulgaria.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Câineni, polițiștii stabilind că cei în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru cele 141.940 de țigări, descoperite în urma inventarierii, în unul dintre autoturisme.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul de 38 de ani este cel care ar fi transportat ţigările, ridicate în vederea confiscării.

Cu sprijinul colegilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vâlcea, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, polițiștii l-au reținut pe acesta sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*