Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Dezvăluiri uluitoare despre suceveanul care este cel mai căutat român la ora actuala! “Regele evadărilor” a fost localizat într-o pădure din Germania!

Gheorghe Axane, un sucevean cautat de mai bine de 10 ani de autoritatile din intreaga lume, a fost localizat intr-o padure din Germania. Romanul acuzat de o serie de jafuri a reusit sa evadeze de fiecare data dupa ce a fost incatusat, scrie Cancan.ro.

Unul dintre cei mai cunsocuti infractori romani de peste hotare, care a reusit sa evadeze de mai multe ori din spatele gratiilor, este pe punctul de a fi prins, dupa informatiile obtinute de autoritatile germane. Gheorghe Axane, originar din Suceava, condamnat ultima oara la 13 ani de inchisoare de catre nemti, dupa mai multe jafuri, a reusit, din 2004, sa intre in pamant.

Asta dupa o evadare ca in filme, dupa ce fusese prins si incarcerat. Nu era pentru prima oara cand moldoveanul reusise sa fuga din penitenciar, fiind supranumit astfel “regele evadarilor”. Tehnica folosita? Spargea efectiv peretii camerei! Din 2004, nimeni nu a mai stiut nimic despre el, insa anchetatorii au stabilit ca romanul s-a folosit de mai multe identitati false in tot acest timp pentru a calatori. Acum, dupa 10 ani de cand Axane era de negasit, politistii nemti sustin ca l-au localizat intr-un loc absolut incredibil. Este vorba despre o padure, unde romanul s-ar ascunde acum, potrivit unor martori care sustin ca l-au vazut cum traieste intr-un sopron. Toate aceste indicii de maxima importanta sunt calculate acum de specialisti, care asteapta unda verde sa intervina si sa puna mana pe sucevean. Aceeasi martori sustin ca Axane a ajuns de nerecunoscut dupa toti acest ani in care a stat ascuns, si ca si-a lasat barba pentru a nu mai fi recunoscut de nimeni.

Romanul in varsta de 42 de ani in acest moment a fost impuscat ultima oara cand a reusit sa evadeze, iar toti se asteapta ca acesta sa fie si mutilat in momentul in care va fi gasit.

Apropiatii acestuia, din Suceava, au marturisit ca nu l-au mai vazut pe Axane de la inceputul lui 2000, atunci cand a plecat in strainatate cu prietenul lui Samoil Pruteanu, condamnat de mai multe ori tot pentru hotii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dezvăluiri uluitoare despre cel mai căutat român la ora actuala! “Regele evadărilor” a fost localizat într-o pădure din Germania! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*