Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Nordic Skate Park a fost inaugurat. Vezi cum arată!

Bucurie nare pentru pasionații sporturilor pe role. Ei au la  dispoziţie un skate park – Nordic Skate Park  în municipiul Suceava. Investiţia a fost inaugurată,  miercuri, în prezenţa edilului Sucevei, Ion Lungu, dar şi a  altor aleşi locali. Parcul, realizat din fondurile de la bugetul local, cuprinde piste şi trambuline pentru biciclişti, pentru cei cu skateboard sau cu role, suprafaţa ocupată fiind de 2.426 de mp, iar pista de rulare realizată din beton armat de 1.156 de mp.
Proiectul a fot iniţiat şi coordonat  de viceprimarul liberal, Ovidiu Doroftei. Copiii au fost cei care deja au încercat pista şi se pare că vor petrece ore bune aici.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a rugat bicicliştii şi rolerii să nu mai folosească esplanada centrală proaspăt modernizată, în caz contrar riscă amenzi de la Poliţia Locală.
“Îi rog pe practicanţii de sporturi pe role, dar şi bicicliştilor care se antrenează prin centrul Sucevei, să îşi respecte promisiunea făcută, ca odată cu inaugurarea acestui complex special, amenajat pentru ei, să nu mai facă exerciţii pe esplanada modernizată din Centru”, a spus Lungu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*