Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Primarul Sucevei: Eu nu sunt de acord să mai începem alte străzi până nu le finalizăm pe cele deja începute

Primarul municipiul Suceava susţine că nu este de acord cu începerea lucrărilor de la reţeaua de apă şi canalizare pe alte străzi până nu sunt finalizate cele pe tronsoanele deja începute. În şedinţa de comandament care a avut loc marţi edilul a precizat clar că nu va aproba solicitarea firmei Pfeiffer de a deschide şapte noi lucrări pe străzile Sucevei. Declaraţia primarului Ion Lungu vine după ce în repetate rânduri şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care se lucrează în cadrul proiectului european derulat de ACET şi chiar a solicitat constructorului suplimentarea numărului de muncitori.

Eu nu sunt de acord să mai începem alte străzi până nu le finalizăm pe cele deja începute. Rămâne să facem în continuare presiune pe constructori, să aducă mai multă forţă de muncă, să lucreze mai repede, mai eficient în această perioadă”, a spus Lungu.

Potrivit primarului,  singurele progrese s-au făcut pe străzile Petru Rareş şi Zamca. Programul de extindere a reţelelor de apă şi canalizare vizează 83 de străzi şi este realizat cu fonduri europene.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*