Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

25 de şoferi au rămas fără permise în urma unei razii. Un sucevean gonea în localitate cu peste 200 km/h

Mai mulţi şoferi inconştienţi care ugnorau regulile de circulaţie au fost prinşi pe picior greşit de poliţiştii suceveni în urma unei razii, care a avut loc în zilele de 27-28.07.2014 (orele 10.00-18.00). Serviciul Rutier – IPJ Suceava şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi  DN17. Cu această  ocazie  au fost constatate 2 infracţiuni şi au fost aplicate 328 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 92.950 lei.   următoarele:

Au fost reţinute 25 de permise de conducere ( 14 pentru viteză şi 11 pentru depăşiri).

Paul C, spre exemplu, de 24 ani, din localitatea Panaci, judeţtul Suceava a condus autoturismul pe D.N. 17, în localitatea Şcheia având o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prev.şi ped. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Vasile C. în vârstă de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a condus autoturismul pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, având dreptul de a conduce suspendat.

Ovidiu L. de 22 ani, din comuna Sadova, judeţul Suceava, a condus pe str.  Calea  Transilvaniei din mun. Câmpulung Moldovenesc, autoturismul cu viteza de 108 km/h ( +58 km/h), în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Cătălin H. din municipiul Suceava,  a condus autoturismul pe DN 2 E, in localitatea Horodnic de Sus cu viteza de 110 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Ilie P., de 48 ani,  din Com. Dorneşti, jud. Suceava, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul  pe DN 2 cu viteza de 201km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Vladimir S. a fost depistat în timp ce conducea autoturismul în localitatea Grăniceşti cu viteza de 108 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*