Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Percheziţii la suspecţi de furturi din societăţi comerciale şi locuinţe

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vama au desfăşurat percheziţii şi verificări, luni, în mai multe locaţii de pe raza comunei Vama în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale, imobile în stadiu de construire și anexe.

S-a stabilit că persoanele bănuite de comiterea furturilor săvârşite în perioada mai – iulie 2014 sunt patru bărbaţi din localitate.

Perchezițiile au vizat locuințele a patru bănuiți, respectiv Cosmin P.de 19 ani,  Sorin Z. de 18 ani, Gheorghe M. de 24 de ani și Mihai L. de 23 de ani, toți din comuna Vama.

La locuințele celor patru au fost identificate mai multe bunuri reclamate a fi fost furate de diverse persoane. De asemenea, au fost  identificate fiare de călcat, filtre de cafea, antene parabolice, drujbe, cuptoare cu microunde, bormaşini şi alte scule dar şi materiale de construcţie, a căror provenienţă nu a putut fi explicată de cei patru bărbaţi.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii secției și ai Postului de Poliție Vama pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*