Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Mărturiile incredibile ale fotbalistului înjunghiat în faţa iubitei lui! “Erau beţi şi au scos cuţitele!”

Momente de groază pentru un fotbalist! Se întorcea de la o nuntă, alături de logodnica lui când doi indivizi înarmaţi cu cuţite i-au atacat.

Radu Ionuţ Sava, fundaşul central al echipei Rapid CFR Suceava, a fost agresat de către doi indivizi, duminică dimineaţa, în timp ce se întorcea pe jos acasă.

“Au venit spre noi extrem de recalcitranţi”

“Eram pe o parte a străzii, împreună cu iubita mea. Ne îndreptam spre casă, obosiţi de la o nuntă şi bineînţeles că povesteam şi râdeam pe seama celor întâmplate la eveniment. Pe partea cealaltă erau doi indivizi care dintr-o dată s-au năpustit asupra noastră. Motivul? Pentru că râdeam şi aveau impresia că râdeam pe seama lor. Eu nu am reacţionat nervos, asta au recunoscut şi ei  în faţa anchetatorilor. Nu i-am provocat în niciun fel. Erau beţi, au scos amândoi macetele şi unul dintre ei m-au tăiat pe abdomen.”, a povestit tânărul sportiv pentru SPYNEWS.ro
Fundaşul central al echipei a povestit că cei doi au încercat să îl provoace minute în şir, în timp ce Radu Sava încerca să îi atragă spre sediul Poliţiei aflat la 200 de metri distanţă.

“M-am luptat cu mărturia primită la nuntă”

“Beţi şi extrem de nervoşi, cei doi mă ameninţau cu macetele, timp în care eu am reacţionat şi am scos mărturia primită la nuntă. O sticluţă de ţuică cu imaginea mirilor pe ea. O aveam băgată în sacou, la piept. Am scos-o de acolo şi am spart-o pe jumătate pentru a mă apăra. I-am lovit peste glezne şi tot nu se opreau. Mă tatonau cu cuţitele. Iubita mea a fugit repede la Secţia de Poliţie din apropiere, însă cei doi au fugit.”, a adăugat tânărul fotbalist.

Agresorii au fost identificaţi

La scurt timp cei doi agresori au fost identificaţi, ambii având vârsta de 17 ani, inclusiv 19. Aceştia şi-au recunoscut fapta şi au mărturisit că nu cunosc motivul pentru care l-au înjunghiat, doar că erau extrem de beţi.

Sursa: spynews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*