Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Senator cu fiţe! Vasilica Miron vrea insignă de parlamentar de aur

Unii dintre parlamentarii României caută să evadeze din anosta activitate politică depusă în forurile legislative, având grijă ca imaginea proprie să fie desăvârşită.

Fără să iasă în evidenţă în activitatea parlamentară, senatorul PNL Steliana Vasilica Miron este unul dintre aleşi care ţine mult la imaginea proprie. Având grijă de siluetă, nu a mâncat cartofi prăjiţi în viaţa sa. nu poartă aceeaşi rochie de două ori, şi ţinutele sale sunt doar confecţionate doar pe comandă, create după tiparele unui design personal.  
Doamna senator Miron are zeci de perechi de pantofi pe care să-i poată asorta fără efort fiecărui costum pe care l-ar putea alege din garderobă.
Totuşi, marea pasiune a doamnei senator PNL, după propria sa mărturisire, sunt bijuteriile!
Şi această pasiune stă cu cu siguranţă şi la baza opţiunii sale de a înlocui banala insignă de senator, confecţionată din alamă, cu una din aur.

Steliana Vasilica Miron a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că suma cheltuită pentru insigna de aur, 1,000 RON, nu i se pare mare, aceasta fiind una din cele mai ieftine bijuterii din colecţia sa. Ea a mai spus că motivul pentru care a ales să schimbe insigna obişnuită cu cea din aur este faptul că sistemul de închidere al celei din alamă nu era deloc sigur şi că oricâtă atenţie ar fi manifestat aceasta cădea foarte uşor şi putea fi pierdută.

Sursa: Jurnalul National


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*