Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Primarul Sucevei le-a pus gând rău cerşetorilor: Vorbim de reţele de cerşetorie şi cu asta nu sunt de acord

Municipalitatea  suceveană va derula o campanie împotriva cerşetoriei.  Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, că  în oraş există reţele de cerşetorie din care fac parte şi oameni din alte judeţe, cum ar fi Botoşani, Iaşi şi Neamţ.
Potrivit edilului Sucevei,  poliţiştii locali au amendat  în ultima perioadă 12 persoane care cerşeau deşi legea interzice acest lucru. Primarul  a spus că  pentru descurajarea fenomenului, în cadrul campaniei vor fi amplasate şi panouri cu mesaje de genul „Banii tăi nu-i ajută!”, „Nu încuraja cerşetoria!” sau „Astăzi cerşetor, mîine agresor!”.
Sunt şi eu un om evlavios, mai dau câte un ban la o bătrânică, la o mamă cu copil în braţe, dar ce se întâmplă acum nu este în regulă. Vorbim de reţele de cerşetorie şi cu asta nu sunt de acord. Sunt figuri noi, îi văd la lucru, ca să spun aşa…Poliţia Locală a descoperit 12 persoane care nu sunt din Suceava şi care practică cerşetoria,  şase dintre ele au fost amendate cu câte 100 de lei, nu ştiu când şi cum o să încasăm bani”, a precizat Lungu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*