Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

O suceveancă a făcut furori în Albania. A uimit miile de albanezi de la concert cu apariţia ei

Foto: Facebook

Suceveanca Otilia Brumă a susţinut, zilele trecute, o serie de concerte în Albania, unde melodia sa, „Bilionera”, este în fruntea topurilor. Mii de albanezi au aşteptat-o şi au devenit de-a dreptul înnebuniţi când şi-a făcut apariţia suceveanca într-o ţinută extrem de sumară.

Otilia Brumă a decis să facă un show care să nu mai poată fi uitat vreodată de albanezi, motiv pentru care a optat pentru o rochie transparentă care să îi pună în valoare bustul perfect şi natural. Aşa că, pe scena cluburilor din Albania, vedeta a urcat fără să îşi mai ia sutienul pe ea, spre încântarea spectatorilor care, la fel ca la un meci de fotbal la care echipa favorită înscrie, au început să facă valuri, potrivit Spynews.ro. Efectul a fost cu atât mai puternic cu cât senzuala şatenă nu şi-a ascuns deloc sfârcurile, sânii ei fiind expuşi în toată splendoarea lor pe sub rochia în care a susţinut show-ul din Albania. Evident, succesul “Bilionerei” a fost unul total, la sfârşitul concertului, fanii româncei înghesuindu-se să se fotografieze cu ea, cerându-i autografe peste autografe.

VIDEO! O tânără din Suceava face furori pe internet cu un nou videoclip

Nu mă aşteptam să fiu atât de bine primită în Albania, m-a bucurat foarte mult că recitalurile oferite au fost atât de apreciate. M-a surprins şi faptul că toată lumea ştia versurile melodiei, au cântat cu mine tot timpul. Albanezii au insistat să şi petrecem, aşa că am avut parte de câteva zile în care am chefuit până peste poate. Lor le place la nebunie să se distreze şi sunt şi foarte, foarte relaxaţi, dar şi foarte ospitalieri. Orice aveam nevoie, îmi aduceau imediat, nu se punea problema să nu se rezolve“, a spus, în exclusivitate pentru Spynews, Otilia Brumă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*