Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Şoferul care a omorât un copil şi a accidentat grav o tânără, cercetat în stare de libertate

Marius Hotin, şoferul maşinii

Şoferul care a omorât un copil, iar pe verişora acestuia a acidentat-o  grav, este cercetat în stare de libertate. Marius Hotin, de 33 de ani, din Suceava a fost audiat de procurori, însă aceştia nu au dispus reţinerea lui chiar dacă a spulberat cu maşina un minor de 5 ani şi pe  ruda acestuia.

Copilul împreună cu verişoara lui care îi era şi bonă se întorceau de la plimbare şi mai aveau câţiva metri până la locul unde locuiau. Înainte de  a traversa strada , femeia şi copilul s-au asigurat, iar autoturismul condus de Marius Hotin se afla la distanţă. Chiar dacă avea vizibilitate, şoferul nu s-a oprit, ci pur şi simplu a intrat în ei şi i-a spulberat. El este acuzat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Potrivit medicilor de la UPU Suceava, femeia a suferit un traumatism şi necesită câteva zile de internare. Viaţa tinerei nu este în pericol.
Trebuie amintit că un grav accident de circulaţie a fost înregistat, luni, la orele amiezii, în zona Conlemn din cartierul Burdujeni. Un copil de cinci ani a murit după ce a fost accidentat chiar pe trecerea de pietoni. Potrivit purtătorului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Doja. Un bărbat de 33 de ani circula cu un BMW din direcţia cartierului Burdujeni spre cartierul Iţcani, iar la trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Fagului a accidentat două persoane, un copil de cinci ani şi verişoara acestuia de 23 de ani. Aceştia au fost izbiţi cu putere de autoturism şi aruncaţi câţiva metri. Tânăra a afost dusă în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, dar copilul de cinci ani nu a supravieţuit. Din primele verificări, nu existau urme de frânare la locul accidentului.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*