Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă: Ion Lungu a schimbat o canalizare care funcţiona fără probleme cu una care nu-şi face treaba

Preşedintele organizaţiei sucevene a Partidului Verde îl atacă dur pe primarul Sucevei, Ion Lungu, despre care spune că a schimbat o canalizare care funcţiona fără probleme cu „una care nu-şi face treaba”. Dan Acibotăriţă a făcut referire la inundaţiile care au avut loc pe 17 iulie în zona centrală a Sucevei. El  solicită o verificare a calităţii lucrărilor de canalizare a municipiului Suceava.

Nu este permis ca o canalizare a unui oraş european recent schimbată, să nu facă faţă unei ploi abudente de vară, cum a fost cea din data de 17 iulie  seara. Atunci canalizarea oraşului în zona centrala nu a fost funcţionabilă, apa inundând toată zona centrală, iar mirosul „plăcut” de canalizare şi-a făcut apariţia în cel mai scurt timp”, a spus Acibotăriţă, printr-un comunicat de presă.

Acibotăriţă a mai adăugat că vechea canalizare, care avea peste 200 de ani, era din vremea austro-ungarilor, dar nu crea astfel de probleme.

Cu alte cuvinte primarul municipiului Suceava, dl Ioan Lungu, a schimbat o canalizare care funcţiona fără probleme cu una care nu-şi face treaba. Bani aruncaţi pe geam, susţine preşedintele verzilor suceveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*