Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Comisarul şef Nelu Fediuc arestat pentru 30 de zile. Şeful SPP Lucian Solcan, cercetat în libertate

Fostul şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, Nelu Fediuc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă, după ce a fost dus din nou la audieri. El se află, în prezent, în arestul IPJ Suceava. Mai norocos este şeful SPP, Lucian Solcan, care este cercetat în libertate. De asemenea, Paul Pârjolea este şi el cercetat în libertate.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naționale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava au dispus, vineri, reţinerea unui ofiţer din cadrul Serviciului de Informaţii și Protecţie Internă (Doi şi un sfert) Suceava, în urma percheziţiilor făcute la Consiliul Judeţean şi la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret.

Ofiţer de la “Doi şi un sfert”, reţinut de DNA

 

Lucian Solcan este acuzat de trafic de influenţă, în formă continuată şi abuz in serviciu.

În acelaşi dosar a mai fost reţinut un bărbat, Paul Pîrjolea, pentru infracţiunea de camătă, în formă continuată.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore  şi a fostului șef al Sectorului Poliției de Frontieră Siret, Nelu Fediuc pentru luare de mită, în formă continuată şi influențarea declarațiilor (2 infracțiuni).

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceava: Comisarul şef Nelu Fediuc arestat pentru 30 de zile. Şeful SPP Lucian Solcan, cercetat în libertate | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*