Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Ofiţerul SPP, Lucian Solcanu, despre percheziţiile procurorilor DNA: Căutau un document

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au descins, vineri, în biroul de informaţii clasificate care aparţine structurii judeţene a Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), ofiţerul Lucian Solcan fiind vizat de ancheta acestora. De aici, au fost ridicate mai multe documente după ce procurorii au stat nu mai puţin de trei ore cu Lucian Solcanu în birou.

După acest interval de timp,  Solcanu a fost dus la DNA la audieri. Întrebat de jurnalişti ce caută procurorii DNA, Solcanu a replicat: „Căutau un document”.
În acelaşi timp au fost percheziţii şi la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret, ancheta vizându-l, potrivit unor surse, şi pe fostul şef al acestuia, Nelu Fediuc.
Rămâne de văzut ce legătură există între Lucian Solcanu şi Nelu Fediuc. Cert este că în timp ce Solcanu a declarat că îl cunoaşte pe Nelu Fediuc, fostul şef  de la Poliţia de Frontieră Siret a spus că nu ştie cine este Solcanu.

Nelu Fediuc, fostul șef al PTF Siret, a fost trimis în judecată în urmă cu câteva zile, fiind acuzat că, alături de alte 34 de persoane, a constituit un grup infracțional organizat ce se ocupa cu introducerea în ţară a ţigărilor de contrabandă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Colecţie impresionantă de băuturi alcoolice confiscată din locuinţa fostului şef de la Poliţia Siret. Nelu Fediuc, dus în cătuşe la audieri! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*