Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

O bătrână a crezut că face o afacere bănoasă, dar a rămas pierdută de o sumă uriaşă. Vezi ce a păţit!

O bătrână de 78 de ani a crezut că poate scoate câţiva bani vânzându-şi biletele de călătorie unor indivizi care i-au bătut în poartă. Dacă ştia ce avea să i se întâmple nu mai făcea „afacerea”.

În cursul zilei de joi, la domiciliul femeii din Fântânele s-au prezentat două persoane, pentru a achiziționa bilete de călătorie, ocazie cu care, partea vătămată a negociat preţul, iar una dintre persoane i-a oferit o bancnotă de 200 lei, spunând că nu au bani mărunţi.

Victima s-a deplasat în locuință, a scos din dulap punga unde păstra suma de 2200 euro şi 5000 lei, din care a luat suma de bani ce trebuia să dea rest și a lăsat punga cu restul sumei pe un scaun în cameră, după care a ieşit afară. Astfel, în timp ce partea vătămată înmâna restul, una dintre persoane s-a deplasat în locuinţă şi a luat punga cu bani, după care, ambele persoane au plecat cu un autoturism parcat la poarta locuinței.

„Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*