Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

(Update) Percheziţii la Consiliul Judeţean Suceava- în biroul ofiţerului SPP, şi în Punctul de Trecere a Frontierei Siret

Percheziţii de amploare, vineri dimineaţă, în judeţul Suceava. Procurorii DNA au descins la Consiliul Judeţean, la biroul ofiţerului SPP Suceava, din clădire, dar şi în alte locaţii precum în Punctul de Trecere a Frontierei Siret și la locuința fostului șef al vămii, comisarul-șef Nelu Fediuc.

Ofiţerul SPP suceava, Lucian Solcanu, a fost adus la biroul său din clădirea Consiliul Judeţean de doi jandarmi şi doi procurori ai DNA. În prezent, se fac percheziţii la biroul său. Deocamdata nu se cunoaşte  motivul acestei acţiuni.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări  într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2008-2014 a unor infracțiuni de corupție, „privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege și contra înfăptuirii justiţiei”, potrivit unui comunicat al DNA.

Vineri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate  7 percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județelor Suceava și Botoșani, între care 2 instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii Suceava, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Patru persoane au fost duse la audieri la DNA Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziţii la Prefectura Suceava. Sunt suspiciuni de corupţie | MoldovaNews.ro
  2. FOTO Colecţie impresionantă de băuturi alcoolice confiscată din locuinţa fostului şef de la Poliţia Siret. Nelu Fediuc, dus în cătuşe la audieri! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*