Luni 10 Iunie 2024, Actualizat acum 161 zile 12:00 am

O adolescentă de 16 ani a avortat în parcarea Spitalului Judeţean

Incident şocant, joi dimineaţă, la Suceava. O adolescentă, în vârstă de 16 ani, din comuna Şcheia, a avut un avort spontan chiar în parcarea Spitalului Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou”,  unde tânăra fusese adusă cu o ambulanţă.

Aceasta avea o relaţie cu un tânăr, în vârstă de 19 ani, din oraşul Salcea, şi era însărcinată în luna a V-a. Adolescenta s-a mutat, de altfel, cu prietenul ei. Joi, adolescenta a sunat la 112 după ce a început să aibă dureri abdominale puternice.

Fata se afla în camera pentru urgenţe, dar le-a spus medicilor că merge la toaletă şi a plecat în parcarea unităţii medicale. Îşi făcea nevoile în spatele unei maşini şi atunci a avortat fătul.

Adolescenta de 16 s-a speriat şi a chemat cadrele medicale. Ea este în afara pericolului. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili dacă minora a încercat să-şi provoace avortul sau la mijloc a fost o problemă medicală.

Pe spaţiul verde a fost identificat avortonul şi resturile placentei. Avortonul a fost ridicat de poliţişti şi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O adolescentă de 16 ani a avortat în parcarea Spitalului Judeţean | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*