Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Nu se mai face parcul de agrement tip Lego Land, la Păltinoasa. Vezi de ce!

Parcul de agrement tip Lego Land nu se mai face. După ce conducerea administrației județene și mai mulți primari au vizitat regiunea Schwaben, un proiect care viza un parc de agrement la Păltinoasa a fost scos de pe lista de investiții, nu din cauza că zona nu se pretează, ci din cauza infrastructurii.

Proiectul unui parc de agrement tip Lego Land  la Păltinoasa este imposibil de pus în practică, din lipsa drumurilor corespunzătoare. Aceasta este concluzia după vizita în regiunea germană Schwaben  a președintelui CJ, Cătălin Nechifor, care a  fost însoţit de 20 de primari şi de 4 consilieri judeţeni.

Partea română a prezentat oportunităţile noastre, care, însă, nu ar fi  stârnit interesul investitorilor. Așa că deplasarea în Germania nu pare să fi fost benefică nici de o parte nici de alta a celor două regiuni partenere.
Nechifor, însă, consideră că  vizita la Lago Land  a fost benefică  dintr-un anume unghi și anume “a arătat dimensiunea unei asemenea investiţii”.

Am simţit nevoia ca relaţia dintre Suceava şi Schwaben să fie mai aplicată pe localităţi. De aceea primarii suceveni au fost în Germania.   A fost o vizită a 20 de primari dar se va mai pleca încă în două tranșe. Acum, ne aşteptăm ca o delegaţie din Schwaben să viziteze Bucovina şi să facem schimb de idei şi de informaţii. Am avut o discuţie tehnică la Legoland, cu conducerea de acolo. Am prezentat oportunităţile noastre. Urmează să mai deschidă câteva parcuri de acest gen, în lume. Există câteva condiţii importante, referitoare la accesibilitatea la un astfel de domeniu. O piedică ar fi lipsa autostrăzilor si a căilor de comunicaţii rapide. Am putut vedea dimensiunea unei astfel de investiţii”,  a declarat Nechifor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*