Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Primarul Sucevei, despre lucrările la reţeaua de apă: Sunt o serie de lucrări care trebuiesc accelerate

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu

Edilul Sucevei cere urgentarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare.  Primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, a avut marţi o întrevedere cu şefii de şantier ai firmei Pfeiffer și a cerut   aducerea la starea iniţială în special a arterelor intens circulate  între care străzile  Aurel Vlaicu, Aron Pumnu, Biruinţei, Iacob Zadik şi Grigore Antipa.

Lungu a atras atenţia asupra altor străzi care se află în întârziere și a căror lucrări trebuie finalziate pentru că și populația s-a săturat să tot aștepte.
Străzile Petru Rareş, în zona Pieţei, zona Zamca. La fel, în cartierul  Iţcani, strada  Zefirului, unde trebuie făcută o subtraversare, sau pe strada  Grigore Alexandru Ghica. Sunt o serie de lucrări care trebuiesc accelerate. S-a lucrat ceva mai bine, dar eu insist, în continuare, constructorul să se mobilizeze în această vară. Am avut şi ghinion, acea săptămână cu ploi abundente, când şanţurile săpate se umpleau imediat cu apă. Acum însă trebuie să profităm și de vremea caldă și să se lucreze intens”, a declarat Lungu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*