Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Edilul Sucevei nemulțumit de modul cum se derulează lucrările la Centrul Cultural Bucovina

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a declarat, luni, nemulţumit de modul cum decurge derularea  lucrărilor la  “Centrul Cultural Bucovina”,  instituție ce se ridică pe ruinele fostului cinematograf “Modern”.

Ediul municipiului reședință de județ a vizitat,  luni, la orele amiezii,  respectiva investiție și a subliniat că de-a lungul reabilitării clădirii au apărut o serie de probleme care trebuiau rezolvate operativ.  Investiția este evaluată per total la 9 milioane de lei, sumă din care 6  milioane de lei au fost deja cheltuite.

„În acest moment se  lucrează la pardoselile elastice, după care se vor monta uşile şi lămpile de iluminat. Mai rămâne de definitivat problema sălii 3D, pentru că aceasta nu era prevăzută în proiectul iniţial. Vom supune un asemenea proiect de hotărâre  în Consiliul Local pentru a aproba, transparent, costurile suplimentare, pentru că nu facem în fiecare zi un cinematograf la Suceava. Mai avem sigur, o problemă tehnică, cea a unui rezervor de colectare a apelor. De săptămâna viitoare, probabil, în interiorul curţii, se va săpa pentru acest rezervor”, a spus Lungu.

El speră ca invetiția să fie gata la sfârșitul acestui an.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*