Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Cancan! Ce face suceveanul Dorin Goian noaptea cu soţia lui, în timp ce fratele lui îşi blesteamă zilele în puşcărie!

Cu fratele inchis pentru acte de coruptie, lui Dorin Goian i-a venit cheful de club. Si-a luat sotia si s-a distrat mai multe ore, apoi s-a restras la un hotel din Bucuresti.

La sfarsitul lunii iunie, familia Goian a primit o veste cutremuratoare. Unul dintre fratii mult mai cunoscutilor Dorin si Lucian a fost retinut de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vorba de Liviu, fost jucator la CSM Suceava si Selena Bacau si presedinte la SC Bacau, cel care este cercetat pentru trei infractiuni de complicitate la luare de mita.Chiar daca si-a manifestat sprijinul pentru fratele sau pe retelele de socializare, internationalul Dorin Goian pare ca a trecut peste momentul mai putin placut prin care trece fratele sau.

PaparazziiCANCAN.ro l-au surprins pe fundasul central in club, acolo unde a mers insotit de sotia sa si de mai multi prieteni.Actualmente jucator in campionatul Greciei, la Asteras, stoperul s-a simtit foarte bine, a dansat si a intrat in atmosfera.Chiar daca este inca fotbalist in activitate, Dorin Goian (33 de ani) nu a ezitat sa-si aprinda o tigara. Dupa mai multe ore in club, fostul stelist s-a retras, impreuna cu sotia lui si cu ajutorul unui taxi, la unul dintre hotelurile din Bucuresti.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*