Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Sucevean reţinut după furtul a trei vaci din judeţul Botoşani

Un bărbat de 45 de ani din oraşul Vicovu de Sus a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce duminică a fost prins în timp ce transporta cu maşina trei vaci furate dintr-o comună din judeţul Botoşani. Potrivit Poliţiei, suceveanul se afla în maşină alături de un bărbat de 57 de ani din Dorohoi.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 12 spre 13 iulie 2014, bărbatul din Dorohoi s-a deplasat pe raza comunei Pomârla, de unde a sustras trei bovine aflate pe imaş. A urcat animalele în autoutilitarea suceveanului, însă au fost opriţi de poliţie pe podul ce face legătura dintre comuna Vârfu-Câmpului şi comuna Zvoriștea, județul Suceava.

Animalele, a căror valoare este estimată la 9.000 de lei, au fost restituite proprietarilor.

În cauză se efectuează cercetări față sub aspectul comiterii infracțiunii de ”furt calificat”, şi complicitate la infracțiunea de ”furt calificat”.

Față de suspecți  s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca lunisă fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*