Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Lovit în cap cu ranga de unul dintre hoții care îi spărsese boxa

Un bărbat de 36 de ani a fost lovit în cap, sâmbătă, cu o bară metalică, în momentul în care a surprins în boxa de la subsolul blocului trei hoți.

Dănuţ P, din municipiul Suceava, și-a dat seama că ceva este în neregulă în subsol și a coborât să vadă ce se întâmplă. El a găsit trei bărbaţi care încercau să fure bunurile depozitate. În momentul în care aceştia au fost surprinşi, unul dintre ei l-a lovit pe acesta cu o bară metalică în zona capului.

Din cercetările efectuate de Poliție, s-a stabilit că în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere de la un număr de nouă boxe, amplasate la subsolul unei scări de bloc.

Persoana vătămată a coborât scările la subsolul blocului, întrucât a auzit zgomote de efracţie. Cu această ocazie, a surprins un număr de trei bărbaţi, unul dintre aceştia fiind înarmat cu un levier, a lovit persoana vătămată în zona frunţii, reuşind să fugă din scara blocului.

Imediat la faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie,  care au procedat la  urmărirea celor cei trei bărbaţi, reuşind să-l identifice pe Ovidiu Z, de 20 de ani, din comuna Pătrăuţi, care avea asupra sa un rucsac în care erau mai multe bunuri despre care existau indicii că ar fi fost sustrase din boxe. Toate aceste bunuri au fost ridicate. Întrucât a devenit agresiv, Ovidiu Z. a fost încătuşat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava.

În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii au identificat şi celelalte două persoane bănuite de comiterea faptei în persoana numiţilor V. Andrei, de 23 de ani, şi C. Sabin, de 20 de ani, ambii din comuna Şcheia.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, 7 tentative la infracţiunea de furt calificat şi o infracţiune de furt calificat, și prezentaţi Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a emis pe numele celor trei, mandate de arestare preventivă de câte 30 zile fiecare, fiind  introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane bănuite de comiterea faptelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*