Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Fostul europarlamentar sucevean Petru Luhan şi-a pus pirostriile

Fostul Europarlamentar PDL, Petru Luhan, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Andra Timiş, fiica unui important om de afaceri. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. Cea care i-a furat inima fostului europarlamentar PDL este fiica unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din industria mezelurilor, respectiv patronul de la Cris-tim. Cei doi se înţeleg de minune şi au decis să facă pasul cel mare chiar dacă sunt împreună doar de la începutul verii anului trecut.  La eveniment au participat 600 de invitaţi.
Mirii au avut şase perechi de cavaleri şi domnişoare de onoare. Cei doi mărturiseau ziariștilor că la nuntă vor predomina culorile ivoar şi bleumarin, mireasa va purta o singură rochie, iar meniul va fi variat pentru că sunt aşteptaţi şi invitaţi din străinătate. La eveniment au luat parte Loredana Groza şi Sofia Vicoveanca.
Cununia civilă a avut loc la finalul lunii iunie 2014, la un an de când cei doi s-au cunoscut.

FOTO Europarlamentarul sucevean Petru Luhan s-a căsătorit cu fiica proprietarului Cris-Tim

FOTO Europarlamentarul sucevean Petru Luhan se pregăteşte de nuntă

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. O vorba MARE says:

    Compania Cristim a fost infiintanta de Radu timis cu a doua sotie Cristina timis, care nu e mama fetei si cu care are 2 baieti, mostenitorii “mezelurilor”, deci luhane esti departe de milioanele si de familia lui Timis.Sigur, fata va primi de la tata ce merita, dar tu esti pe linga total…Probabil fata a vazut in tine un tata:))) of, of….uite cum se afla totul…oportunistule!!!!!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Fostul europarlamentar sucevean Petru Luhan şi-a pus pirostriile | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*