Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Infractor de mic. La 11 ani, a furat dintr-o maşină

O femeie de 43 ani, domiciliată în municipiul Rădăuți,  a sesizat, joi seară, poliţiştii despre  faptul că persoane necunoscute au sustras din autoturismul personal, ce se afla parcat pe raza comunei Vicovu de Jos, documentele de înmatriculare ale autoturismului.

Echipa constituită la nivelul Secției 4 Poliţie Rurală Gălăneşti s-a deplasat la fața locului, unde  a constatat că, în jurul orei 16.00, reclamanta s-a deplasat cu autoturismul din municipiul Rădăuți în comuna Vicovu de Jos, sat Remezău, la locuința lui Aurelia B., parcându-l pe drumul comunal, în fața porții de acces, lăsând autoturismul încuiat dar cu geamul din stânga față, deschis. După aproximativ două ore, în momentul când a intenționat să plece cu autoturismul a constatat faptul că din acesta lipsesc documentele de înmatriculare care se aflau în torpedou și oglinda de orientare din interiorul autoturismului.

În cauză au fost efectuate investigații, ocazie cu care a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei în persoana minorului V. I. în vârstă de 11 ani, din comuna Vicovu de Jos, care după comiterea faptei a aruncat bunurile sustrase în fântâna situată la poarta locuinței, în fața căreia era parcat autoturismul.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cauza urmând a fi soluționată procedural de poliţiştii Secției 4 Poliţie Rurală Gălăneşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*