Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Transplantul de rinichi i-a afectat serios conturile suceveanului Alexandru Arşinel! Anul trecut, câştigurile lui au fost de trei ori mai mici! Vezi câţi bani mai încasează acum!

Operatia complicata suferita de suceveanul Alexandru Arsinel in luna august a anului trecut, la o clinica din Cluj, i-a afectat direct castigurile actorului, care nu a mai putut sa joace ulterior pe scenele tarii. Daca in anul fiscal 2012, Alexandru Arsinel a castigat sume foarte frumoase din postura de manager al teatrului Constantin Tanase (44410 lei) si din drepturi din activitati intelectuale, ca actor (262324 lei), anul 2013 nu s-a mai dovedit unul la fel de generos cu celebrul artist de comedie.

Desi salariul anual incasat din postura de director de teatru a crescut la 48616 lei, veniturile din drepturi de autor, ca actor, au scazut dramatic, la 89072 lei, o treime din ce incasase cu un an in urma! Si asta pentru ca transplantul suferit si perioada de convalescenta l-au fortat pe Arsinel la o absenta de cateva luni de pe scenele pe care s-a consacrat.

Sursa: wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*