Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Poliţist rănit după ce a intrat cu maşina într-o groapă

Un agent al Poliţiei municipiului Suceava a fost rănit, miercuri, într-un accident care a avut loc pe şoseaua de centură a Sucevei. Acesta mergea împreună cu o altă persoană la pescuit şi a vrut să o ia pe scurtătură aşa că a mers pe şoseaua de centură a Sucevei, chiar dacă aceasta nu este finalizată.

Poliţistul Cristian Serediuc, de 47 de ani, a intrat cu maşina într-o groapă. În încercarea sa de a o evita a pierdut controlul volanului şi  a intrat cu maşina între un viaduct şi drumul aflat în construcţie. Atât poliţistul, cât şi bărbatul de 54 de ani care se afla cu el au fost duşi la spital.

Cristian Serediuc a  fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral mediu şi contuzie toraco-abdominală, iar celălalt bărbat cu ruptură de splină şi traumatism cranio-cerebral minor.  Din cauza stării grave în care se afla, poliţistul nu a putut fi testat cu etilotestul, dar i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*