Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tabără internațională de artă plastică la Rădăuți

Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Școala de Arte “Ion Irimescu” Suceava, în parteneriat cu Alianța “Pro Bucovina” din Rădăuți,  organizează în perioada 14-20 iulie 2014, la Rădăuți – Tabăra internatională de artă plastică „LUMINA NORDULUI”-  ediția a IX-a și “BUCOVINA ÎN ARTELE VIZUALE CONTEMPORANE”- ediția I.  Vor  participa 10 artiști plastici și fotografi din Suceava și Rădăuți, care vor imortaliza locuri de memorie bucovineană din zona Rădăuților.

„LUMINA NORDULUI”- este o tabără tematică, concepută ca o manifestare prin care tineri talentați, elevi ai Școlilor de Arte din țară și similare din strainătate, au posibilitatea să creeze într-un cadru organizat, sub îndrumarea unor artiști consacrați, constituindu-se într-o reuniune cultural-artistică a căror beneficiari direcți sunt.

Lucrările realizate în tabără vor face obiectul unei expoziții, iar fiecare participant va dona 2 lucrări (indiferent de numărul de lucrări realizate), care vor fi evaluate de o comisie și care vor intra în inventarul Școlii de Arte “Ion Irimescu” Suceava.

Lucrările realizate de artiștii și fotografii prezenți vor face obiectul unei  expoziții, după care acestea se vor regăsi în patrimoniul Centrului Cultural “Bucovina”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*