Luni 10 Iunie 2024, Actualizat acum 161 zile 12:00 am

Valuri de sârmă galvanizată furate din curtea unui ocol silvic de trei minori

Poliţia Oraşului Solca a fost sesizată, vineri, de către un bărbat de 50 ani, din localitate despre faptul că, în perioada mai – 03 iulie, persoane necunoscute au sustras din curtea unui canton silvic, situat în orașul Solca, un număr de 18 valuri de plasă din sârmă galvanizată în valoare de aproximativ 2.200 lei.

În urma activităților investigative  și de cercetare penală desfășurate de poliţişti în cauză, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei în persoana lui C. N. de 14 ani, din comuna Ilişeşti, S. G. de 13 ani din comuna Brodina și P. N. de 17 ani, din oraşul Gura Humorului, minori instituționalizați la un centrul de plasament din oraşul Solca.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că cei trei minori au pătruns în mod repetat, în timpul zilei, prin escaladare în curtea cantonului silvic de unde au sustras valuri de plasă din sârmă pe care le-au valorificat la diferite persoane din orașul Solca și alte localități.

Au fost recuperate 5 valuri de plasă din sârmă din prejudiciul creat prin infracțiune.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, care urmează a fi soluționat procedural de către poliţiştii Poliției Orașului Solca.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*