Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Vezi cine sunt sucevenii care au murit în accidentul de la Mureş!

Femeia şi bebeluşul

Doi suceveni, cumnaţi, şi-au pierdut viaţa, vineri, într-un accident în judeţul Mureş. Este vorba despre Silvia Penteleiciuc, contabilă la Primăria Izvoarele Sucevei, care locuia în Plosci şi cumnatul său Poenaru. Femeia mergea cu copilul la un spital din Târgu Mureş pentru că era foarte răcit. 

Tragedia  s-a petrecut,  vineri dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un TIR, accidentul petrecându-se pe DN15.
Maşina în care se afla băieţelul, împreună cu mama şi unchiul lui, s-a izbit frontal de un TIR. Cei doi adulţi au  decedat  pe loc, iar medicii din Târgu Mures încearcă   să-l salveze acum pe copil , care a fost dus la spital cu un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Mureș, la locul solicitării s-a deplasat garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de  pompieri Reghin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială operativă şi o ambulanţă SMURD.  În momentul sosirii la faţa locului s-a constatat că în accident erau implicate un autoturism şi un TIR, rezultând trei victime.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doliu pe Facebook. Suceveanca care a murit în accident protejându-şi copilul a îndoliat o ţară întreagă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*