Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Tragedie pentru două familii din Suceava. Un bărbat și cumnata acestuia au murit într-un accident rutier în județul Mureș

Un bărbat de 52 de ani şi  cumnata acestuia  şi-au pierdut viaţa, iar copilul,  în vârstă de un an şi jumătate,  a fost salvat de mamă,  care l-a protejat cu mâinile. Tragedia  s-a petrecut,  vineri dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un TIR, accidentul petrecându-se pe DN15.
Maşina în care se afla băieţelul, împreună cu mama şi unchiul lui, s-a izbit frontal de un TIR. Cei doi adulţi au  decedat  pe loc, iar medicii din Târgu Mures încearcă   să-l salveze acum pe copil , care a fost dus la spital cu un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Mureș, la locul solicitării s-a deplasat garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de  pompieri Reghin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială operativă şi o ambulanţă SMURD.  În momentul sosirii la faţa locului s-a constatat că în accident erau implicate un autoturism şi un TIR, rezultând trei victime.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru eliberarea victimelor, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, o femeie de 40  ani și un copil. În ciuda manevrelor de resuscitare, cei doi adulți au fost declarați decedați, iar copilul a fost transportat cu elicopterul SMURD la UPU Tg. Mureș.

Masina cu numere de Suceava era condusa de unchiul copilului, un barbat de 52 de ani.   Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Archiudean, a declarat că, cel mai probabil, şoferul autoturismului a adormit la volan, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, în faţa unui TIR. Şoferul acestuia spune că nu a mai avut cum să evite impactul. Mama băieţelului l-a salvat cu preţul propriei vieţi, strângându-l instinctiv la piept. Atât ea, cât şi unchiul copilului au fost scoşi fără viaţă din maşina zdrobită.

Salvatorii au izbutit cu greu să-l desprindă pe băieţelul grav rănit din braţele mamei sale şi să-l încredinţeze medicilor. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle cum a avut loc tragedia. Băieţelul este în stare critică la secţia de chirurgie pediatrică a Spitalului de Urgenţă din Târgu Mureş. Nu se ştie ce soartă va avea şi cine îl va creşte, pentru că în urmă cu câteva luni şi-a pierdut şi tatăl, iar acasă, în Suceava, mai are două surioare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doliu pe Facebook. Suceveanca care a murit în accident protejându-şi copilul a îndoliat o ţară întreagă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*