Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Mai mulţi elevi din Bucureşti, cu toxiinfecţie alimentară, la Mănăstirea Humorului

Mai mulţi elevi din Bucureşti care au venit în vacanţă însoţiţi de profesori, la Mănăstirea Humorului, au prezentat simptomele unei toxiinfecţii alimentare după ce au mâncat la pensiunea în care au fost cazaţi. Este vorba despre 7 elevi din grupul de 37 de persoane. Aceştia s-au cazat pe 29 iunie pentru a sta şase zile în Bucovina, iar la un moment dat, au acuzat vărsături şi diaree, motiv pentru care au primit asistenţă medicală la dispensarul din localitate.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava susţin că au demarat o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate de la ce li s-a făcut rău elevilor.

„Nu se ştie încă nimic concret. Cert este că ei au fost şi într-o excursie la Botoşani şi şi-au luat sendvişuri pe drum, apă, şi când au ajuns la pensiune li s-a făcut rău. Verificăm să vedem de la ce”, a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Cătălina Zorescu.

În prezent, elevii sunt în afara oricărui pericol şi se află în continuare la pensiune. În plus, joi seară au făcut şi un foc de tabără, semn că se simt destul de bine.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Pensiunea din Mănăstirea Humorului în care au fost cazaţi elevii bucureşteni care au suferit o toxiinfecţie alimentară a fost închisă. Vezi de ce! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*