Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Şoferi prinşi băuţi la volan în urma unei razii

Razie de amploare a poliţiştilor suceveni, în trafic. De vineri şi până duminică,

Au aplicat 153 de sancţiuni în valoare de 39.780 de lei.

Şapte şoferi au fost prinşi băuţi la volan.

Un bărbat, de 54 ani, comuna Dorna Candrenilor, a condus mopedul pe DJ 174 D, Dorna Candrenilor, în timp ce avea o concentraţie alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un şofer din comuna Calafindeşti, în timp ce conducea autoturismul cu nr. de înmatriculare  de Italia pe str. Parcului din Oraşul Siret având o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat, de 51 de ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul pe strada Calea Unirii fiind sub influenţa alcoolului. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,06 mg/l in aerul expirat şi i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un tânăr de 26 de ani, din mun. Suceava, a condus auto, pe str. Energeticianului din Suceava, fără a deţine permis de conducere.

Un şofer  de 43 de ani, a condus auto pe DJ209K Volovăţ în timp ce avea o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat, din com. Mălini, a condus pe D.J. 209B, pe raza com. Mălini, a condus autoturismul cu o îmbibaţie alcoolică de  0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*